Cro-DotA - Forum

Full Version: Hrvatska liga i klubovi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Eo zanima me vase misljenje u vezi npr eo posto sam bio fan od dinama prije,no zadnjih godinu dana zestoko suxaju i mogu rec da mi je drago sto je izgubio recimo sad od ajaxa.Koje su sanse za dobar opstanak kluba neznam....Usudio bi se rec da je hajduk bolji od njih sto je zalosno kako je prije bilo no eto,to je moje misljenje...Sto se tice nase repke,mislim da bi Bilic treba ostat jer ipak nije lagano igracima ako se mjenjaju treneri svaki put jer svaki ima svoje strategije i lakse je kad imas uvijek jednoga trenera duze vrijeme da se dokaze.Nadam se i vasim kritikama....
Iskreno brate HNL je u kurcu -.- nemas vise posteni klub koji moze opstat u euorpskim utakmicama dokaz ti je dinamo...daleko najjaci klub u Hrvatskoj ima 1 il 2 izgubljene utakmice u HNLu i onda izgubi protiv ajaxa ni neznam vise koim rezom to je jako zalosno...a sto se tice repke istina bilic je super trener i trebao bi ostati na mjestu izbornika ovaj ne plasman na svjetsko prvenstvo je zapravo dokaz da kod nasih igraca ponestaje koncentracije, volje za igrom a sto je najvaznije i ljudi koji ce proizvesti nekoliko kvalitetnih akcija. Ti ljudi su modric, eduardo i eto srna al on je igrao... svedno Wink GL HF ubuduce
hnl je prelow

dinamo kilometrima iznad svih, ali u europi igraju preocajno..

@Cyber - hajduk nije sigurno jaci od dinama..
Ma Dinamo je za klasu bolji od ostali hrvatskih klubova , to šta se oni ne trude u HNL-u protiv manjih klubova jer su tribine poluprazne ili su na tablici 10-ak bodova ispred svih to je njihov problem.
Hajduk je ove sezone očajan.. doma izgubi od Šibenika i u gostima od Karlovca pokazuje koliko su oni retardirani Cool

Što se tice Europske lige, Dinamo ima slabe šanse za prolaz kao i svake godine prvenstveno zbog domace lige u kojoj je dominantan i nije navikao na ritam europskih momacadi poput Ajaxa,Werdera,Arsenala,RedBull Salzburg etc.

Eto toliko od mene Undecided
hajduk smece - dinamo jos vece smece

iz hrvatske nogometne lige (doduse malo nize no bez problema mogu parirati iznad spomenutim)
nk rudeš i nk špičkovina. od 1. hnl-e pratim samo Zadar.

Sto se tice dinama moze ih biti sram sve po redu. ona caplja od mandjukica njega treba izbaciti iz momcadi.
moralesu respect. vjerojatno najisplativije pojacanje (nakon prosineckog) koje je doslo u dinamo. ovo ostalo zali boze. cufre padobranac, kovac bez obzira na iskustvo - godine ga stizu vidi da je sporiji i refleksi su mu usporeni. sto se tice golmana mislim da bi rasvjetni stup koji je statican, bolje branio.

hajduk - dovodjenjem reje su pokazali koliko im znaci tradicija tog velikog kluba. toliko strucnjaka ima na nasem podrucju i da bas nitko ne valja u to ne mogu vjerovati. ocito je do igraca koji imaju velika primanja a ne pokazuju nista. onaj kirbi svaguša - nek ide na brdo ovce cuvati.

zakljucak: manji klubovi imaju vise za ponuditi i pokazati. osijek, slaven belupo itd.... vise se isplati gledati takve klubove poput cibalije, slavena i osijeka. hnl je prelosa. razina profesionalnosti je ispod svake mjere.
maradona ftw!
Hrvatska liga veliko suxa i to vecinom zbog ljudi koji hoce nabrzinu nesto zaradit ili osvojit ligu kao sta hajduk pokusava vec godinama. Veliki sam navijac Hajduka i bez obzira kako on lose igra i dalje ce mi biti najdrazi klub. btw. dobro si reka fire...
i tako je hajduk dobio dinamo 2-1
kbk
ko bajage
Pages: 1 2
Reference URL's